Pro Trainer batai W Pink Glo

80.99€ RRP: 99.99€
Prekių ženklai FZ Forza
Prekės kodas: 302226-04147
Likutis sandelyje: Yra sandėlyje
80.99€ RRP: 99.99€
Be PVM: 66.93€

Galimi pasirinkimai

Šiame bate įmontuotas TPU sustiprinimas užtikrina puikų stabiluą žaidimo metu. Kulnas bate guli tvirtai ir labai patogiai.  Naudojamos medžiagos sustiprina batą ne tik suteikdamos puikų stabilumą bet ir leidžia kojai kvėpuoti.  Šis batas dėka naudojamo aukštos kokybės mikropluošto PU yra labai lengvas, bet tuo pačiu ir ypač tvirtas.  

Batų technologija: Drylex, X-Technology, FZone grip, ASE +, Tuckboard, Lateral stability, Dura-coat, FZorb

„Drylex“ susideda iš specialaus tinklinio sluoksnio ir kiaurymių, užtikrinančių puikų kojų kvėpavimą. Drylex technologija  padeda išgarinti drėgmę nuo kojų, kad jos žaidimo metu maksimaliai išliktų sausios.


Dura sluoksnis - tai mūsų naudojamų aukštųjų technologijų mikropluošto PU, padengtas plona danga. Dura sluoksnio derinys suteikia batams ilgaamžiškumą ir unikalų atsparumą dilimui. Dura sluoksnis dengiamas tose vietose, kur batai yra labiausiai veikiami trinties.

 


FZone Grip užtikrina puikų sukibimą su žaidimo aikštele, jis neleidžia kojai slidinėti judesio metu. „FZone Grip“ gali būti įvairaus rašto, tačiau bet kuris iš jų palaiko sukibimą su korto danga žaidimo metu ir neleidžia kojai slidinėti, dėl to žaidimas yra optimalus visose žaidimo situacijose. Padams naudojame aukščiausios kokybės gumą, kad būtų užtikrintas itin didelis atsparus dilimui.

 

„FZorb“ yra puiki medžiaga smūgiams absorbuoti. Naudojant FZorb technologiją, sumažinama jėga, veikianti  kulno zoną žadimo metu, leidžia lengviau atsispirti bei suteikia žaidėjui daugiau komforto.

 

„Tuck Board“ technologija padidina batų lankstumą, kojos pėdai sukantis bate, palaiko kojos natūralų judesį ir leidžia pėdai jaustis komfortiškai. Naudojama „Carbon Tuck“ plokštė yra pagaminta iš trimačių anglies pluošto lakštų, kurie palaiko sukimosi judesį ir sumažina stresą čiurnos sausgyslėms.

 

X-Tech: kulkšniai tenka daugybinių šoninių judesių žaidžiant banmintoną. Kulkšnies patempimas yra viena iš dažniausiai pasitaikančių traumų žaidžiant badmintoną, tačiau su šia evoliucine FZ FORZA X-technologija padidėja kulkšnies stabilumas, kuris neleidžia/sumažina kulkšnies sukimosi judesį

Šoninio stabilumo technologija: ši technologija suteikia batams ilgaamžiškumą ir palaiko priekinės pėdos dalies stabilumą esant intensyviam ir greitam pėdos judėjimo kitimui žaidimo metu. Badmintono avalynėje yra ypač svarbus šoninis stabilumas, kai staigiai judate iš vienos pusės į kitą.

ASE: naudojant TPU intarpą po pėdos skliautu sukuriamas ne tik lengvesnis ir stipresnis, bet ir stabilesnis batas. „ASE“ palaiko pėdos išlinkį ir padeda užkirsti jos slydimą ir sukimąsi bate, tuo pačiu padidina funkcionalumą ir komfortą.

Išplečiant ASE technologiją, FZClaw yra šoninėje priekinės dalies pusėje. FZClaw gerokai padidina šoninį pėdos stabilumą ir suteikia batams papildomą ilgaamžiškumą intensyvaus ir greito judesio metu.


Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.