Extremely moteriški batai

59.00€ RRP: 100.00€
Prekių ženklai FZ Forza
Prekės kodas: 302630-01141
Likutis sandelyje: Yra sandėlyje
59.00€ RRP: 100.00€
Be PVM: 48.76€

Galimi pasirinkimai

Šio sezono naujiena. TPU kulno apsauga, šoninis  stabilumas ir „Fzone“ sukibimo technologija avalynėje yra pagrindinis pasirinkimas rimtam badmintono žaidėjui. TPU kulno apsauga ir „Carbon Tuck“ plokštelė suteikia puikią atramą, neleidžia kojos kulkšniai pasisukti. Šios avalynės viršus yra pagamintas iš „3D Cubic“ tekstūros, todėl ji yra patogi ir turi unikalią išvaizdą.

 Batų technologija: Drylex, FZone grip, Tuckboard, Lateral stability, Dura-coat, FZorb

 Drylex susideda iš specialaus tinklinio sluoksnio ir kiaurymių, užtikrinančių puikų kojų kvėpavimą. Drylex technologija  padeda išgarinti drėgmę nuo kojų, kad jos žaidimo metu maksimaliai išliktų sausios.

 

Dura sluoksnis - tai mūsų naudojamų aukštųjų technologijų mikropluošto PU, padengtas plona danga. Dura sluoksnio derinys suteikia batams ilgaamžiškumą ir unikalų atsparumą dilimui. Dura sluoksnis dengiamas tose vietose, kur batai yra labiausiai veikiami trinties.

 

FZone Grip užtikrina puikų sukibimą su žaidimo aikštele, jis neleidžia kojai slidinėti judesio metu. „FZone Grip“ gali būti įvairaus rašto, tačiau bet kuris iš jų palaiko sukibimą su korto danga žaidimo metu ir neleidžia kojai slidinėti, dėl to žaidimas yra optimalus visose žaidimo situacijose. Padams naudojame aukščiausios kokybės gumą, kad būtų užtikrintas itin didelis atsparus dilimui.

 

 FZorb  yra puiki medžiaga smūgiams absorbuoti. Naudojant FZorb technologiją, sumažinama jėga, veikianti  kulno zoną žadimo metu, leidžia lengviau atsispirti bei suteikia žaidėjui daugiau komforto.

 

Tuck Board technologija padidina batų lankstumą, kojos pėdai sukantis bate, palaiko kojos natūralų judesį ir leidžia pėdai jaustis komfortiškai. Naudojama „Carbon Tuck“ plokštė yra pagaminta iš trimačių anglies pluošto lakštų, kurie palaiko sukimosi judesį ir sumažina stresą čiurnos sausgyslėms.


Šoninio stabilumo technologija: ši technologija suteikia batams ilgaamžiškumą ir palaiko priekinės pėdos dalies stabilumą esant intensyviam ir greitam pėdos judėjimo kitimui žaidimo metu. Badmintono avalynėje yra ypač svarbus šoninis stabilumas, kai staigiai judate iš vienos pusės į kitą.

 

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.